ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и екипът му продължават срещите си с представителите на футболните клубове и школи в България. Днес те бяха в Пловдив, а преди началото на събитието бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед говори пред медиите.

Бербатов, Стилиян Петров и компания се срещнаха и с кмета Костадин Димитров, който им пожела успех. 

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

"Очакваме една добра и ползотворна среща с отборите от Пловдив. Вече три пъти идваме тук, три пъти показваме нужното уважение и постоянство. Надявам се това да е добър знак за клубовете как всъщност искаме да вършим работата си. Лесно можеше да изберем да не присъстваме тук, тъй като вече сме били, но професионалният начин изисква да бъдем тук и да представим отново това, което искаме да направим", започна Димитър Бербатов, след което коментира издигнатите кандидатури на Михаил Касабов и Георги Иванов-Гонзо.

"Всеки клуб е свободен да издигне кандидатурата на който прецени, но този човек трябва да каже дали приема или не. След това може да коментираме, ако се стигне до това, но цялото нещо поражда определени въпроси. Конфликт на интереси има под някаква форма и тези неща трябва да бъдат изчистени, за да може конгресът да се проведе по честен и демократичен начин", продължи бившият голмайстор на Тотнъм и Манчестър Юнайтед. 

"Ако работиш в структурите на БФС и се кандидатираш за президент, това означава, че трябва да излезеш от тези структури и да покажеш, че няма да си в организацията на конгреса и да дърпаш нещата към себе си", каза още Бербатов.