Ръководството на Берое все по-усилено работи по осигуряването на нов треньор, след като вече е пределно ясно, че Ивко Ганчев е пътник. От 16:00 часа днес заралии се изправят срещу Черно море на "Тича", като при загуба досегашният наставник се очаква да бъде незабавно сменен.

БЛИЦ разбра, че най-желаният от старозагорци - Станимир Стоилов, е отпаднал като вариант. Причината е, че Мъри настоявал да получава бомбастичната за клуб като Берое месечна заплата от 30 хиляди лева.

Това принудило шефът Боян Боев да прибегне към следващите варианти, които са много по-изгодни за "зелените" от финансова гледна точка. Напусналият Видима-Раковски Костадин Ангелов, както и безработният вече от доста време насам Велислав Вуцов са фаворити за поста на Ивко Ганчев. И двамата не изявяват големи претенции и са склонни да работят дори за пет пъти по-ниска заплата от пожеланата от Станимир Стоилов.

Вуцов дори се очаква днес да бъде на трибуните на "Тича" и да изгледа на живо срещата на Берое с един от бившите му отбори - Черно море.

Краен вариант за нов наставник на старозагорския тим е Стамен Белчев, който доскоро беше начело на втородивизионния Любимец.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА