Ръководството на Берое реши на този етап да се довери на Пламен Липенски, който твърдо остава начело на отбора и за реванша с ЦСКА. Още в петък шефовете на клуба са преустановили контакт с треньорите, с които водеха преговори в опит по-скоро да намерят заместник на Петър Хубчев, научи БЛИЦ СПОРТ.

Изпълняващият длъжността временен треньор на вицешампионите Пламен Липенски успя да вдигне тима на крака след загубата с 0:2 от ЦСКА. Вчера Берое победи с 3:1 като гост Монтана, а в събота предстои домакинство на намиращия се в отлична форма напоследък Локомотив (Пловдив). Клубните шефове са похвалили Липенски и футболистите след успеха на "Огоста" и в Стара Загора са обнадеждени за реванша с ЦСКА. Решителният полуфинал за Купата на България е следващата сряда (20 април) от 20:00 часа.

"Липенски твърдо остава и за реванша с ЦСКА. Няма да е изненада, ако продължи да води Берое и след това. Клубното ръководство може и да остави за лятото търсенето на нов треньор", обясниха източниците на БЛИЦ СПОРТ.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!