Берое е договорил четири нови попълнения, пише "Тема Спорт". Те вече са подписали предварителни контракти със заралии, които ще влязат в сила от 1 юли. Става въпрос за двама български играчи и двама чужденци.

Иностранците и капитанът на Царско село Реян Даскалов са били договорени още от бившия вече наставник Димитър Димитров-Херо. Другият български играч е уреден от новия треньор Петър Колев. Засега името му се пази в тайна. Единият чужденец е защитник.

В Стара Загора вече са започнали действия по връщането на свои футболисти, които играят във Втора и Трета лига. От Янтра (Габрово) ще бъдат отзовани вратарят Иван Гошев и Стоян Иванов. От Черноморец (Бургас) ще бъде върнат Валентин Иванов. Опция за лятната селекция е и завръщане на защитника Камен Хаджиев, който в момента е част от унгарския Академия Пушкаш, но няма да остане след края на сезона.

Стана ясно името на един от чужденците, който остава със сигурност под Аязмото и за следващия сезон. Петър Колев ще може да разчита на нападателя Алиун Фал. Близо до оставане е и десният халф-бек Стив Фуртадо, както и централният защитник Георги Ангелов, чийто договор изтича и интерес към него имаше от ЦСКА 1948. От Стара Загора почти сигурно ще си тръгнат Гаюс Макута, чийто наем от Брага изтича, Конте, Октавио и Еривалдо.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството