След домакинската победа с 2:1 над Локомотив (София) в Берое са решени да покажат добра игра и срещу ЦСКА. Двубоят е днес от 18:30 часа на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен.

Треньорът Илиан Илиев няма да може да разчита на контузените Ивайло Паргов, Георги Божанов, Любомир Величков и Здравко Илиев. На тренировката в четвъртък Паргов е получил болки в коляното и ще премине ядрено-магнитен резонанс. Игор Таскович изтърпява наказание от две срещи от сезон 2008/2009 и също пропуска срещата. Теодор Скорчев остава извън сметките на Илиев до началото на септември. Добрата новина за "зелените" е, че Драган Николич получи работна виза и се очаква да направи официален дебют за Берое срещу "червените".

Срещу ЦСКА Илиан Илиев ще заложи на схема с един нападател, която донесе успех преди седмица срещу столичните "железничари", информира Beroe Online. На вратата ще застане Боян Пейков. В отбрана ще действат Александър Александров, Иво Иванов, Тодор Тодоров и Атанас Атанасов. В средата на терена ще играят Костадин Видолов, Диан Генчев и Слави Жеков, а по крилата ще се разчита на Искрен Писаров и Дончо Атанасов. Атака ще води Георги Андонов, който дебютира с гол преди седмица. /БЛИЦ