Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Младата звезда на „Ботев” (Пловдив) Тодор Неделев продължава да приковава вниманието на елитните турски клубове. Сред отборите, следящи под лупа изявите на 20-годишния национал, се наредиха грандът Бешикташ, както и Генчлербирлиги. Представители на двата клуба присъстваха на Колежа в неделя, когато "канарчетата" победиха Литекс с 1:0, а Неделев изнесе поредния си много силен мач. В ложата на стадиона в Пловдив имаше и скаут на Касъмпаша, за когото отпреди месец също се знае, че проявява интерес към перлата на Ботев.

Неделев отдавна е в полезрението и на друг гранд от Истанбул - Галатасарай, както и на Истанбул ББ и устремилия се към завръщане в Суперлигата Манисаспор, съобщава „7 дни спорт”.

Представителят на Бешикташ е гледал зорко и изявите на футболист номер 1 на България за 2012 година Георги Миланов. Топ мениджърът на български играчи за турския пазар Несим Нешадов пък бе в компанията на скаутите на Генчлербирлиги и Касъмпаша. те са имали и друга цел от състава на Ботев - Вандер Виейра. Бразилецът обаче не игра, тъй като още не е напълно възстановен.

Кандидатите за подписа на Неделев трябва да извадят поне 1,5 млн. евро според клауза в контракта му, за да бъдат стартирани преговори между клубовете. „Ботев” пък не смята да се разделя с Вандер за сума под 600 000 евро.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ