Екшънът от снощи продължи и днес на "Герена". БЛИЦ TV ви предостави ексклузивни кадри от посрещането на отбора от Гоце Делчев след срамното равенство 1:1, а само часове по-късно на "Георги Аспарухов" обстановката отново беше нажежена. Десетина привърженици се бяха събрали пред съблекалнята и с нетърпение очакваха Илиан Илиев и футболистите му, за да ги засипят с обидни реплики и закани.

"Мишки, за нищо не ставате!", извика един от запалянковците.

Бесните фенове нападнаха най-остро Орлин Старокин, който направи дузпата за Пирин, с която домакините от Гоце Делчев изравниха резултата вчера.

"Чорбар, ти си виновен, махай се!", беше репликата, адресирана към юношата на ЦСКА, който от 2011 година защитава екипа на "Левски".

Възстановяващото занимание на "сините" беше много кратко. Илиан Илиев изведе футболистите си на терена за тонизираща тренировка, която продължи едва 10-ина минути.

"Айде, прибирайте се вече, че много се уморихте", обърнаха се иронично привържениците към футболистите, като ги изпратиха с аплодисменти към съблекалнята и продължавайки да ги засипват с цветущи обидни реплики.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ