ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз обяви промяна в дните на баражите в Еfbet Лига. Спорът за място в елита между Берое и Спортист (Своге) ще се играе в петък (9 юни), а не в събота, както първоначално бе обявено. Арена на двубоя ще бъде стадион "Ивайло" във Велико Търново.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

За събота е преместен баражът за класиране в Лигата на конференциите между четвъртия в крайното класиране (ЦСКА 1948 или Левски) и седмия (Арда или Славия).

БФС информира, че изтегля мачовете заради изтичащи договори ден по-късно от първоначално определените дати на някои футболисти от въпросните отбори.

Решенията на Спортно-техническата комисия към БФС: 

Във връзка с получени сигнали от ФК участници в срещите бараж за футболисти на които им изтичат договорите на 10 юни и не възможност да бъдат ползвани след тази дата за да бъде спазен феърплея и равнопоставеността на отборите със съгласието на Нова Броудкастинг груп и БПФЛ се правят следните промени в срещите:
 
Срещата съобразно чл.2, ал. 1, т.4 буква г/ от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС даваща право на победителя да участва в Първа професионална лига през сезон 2023/2024, между отборите на ПФК „Берое“ СЗ и ФК „Спортист 2009“ Своге ще се играе на 09.06/петък/ 2023 г от 19.00 часа на ст. Ивайло гр. Велико Търново и ще се предава по Диема спорт.
 
Срещата съобразно чл.2, ал. 1, т.2 буква а/ от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС даваща право на победителя да участва в Европейските турнири през сезон 2023/2024, между отбора добил последен право на участие в Европейските турнири и отбора класирал се на 7-мо място ще се проведе на  10.06/събота/2023 г от 19.00 часа, вместо на 11.06/неделя/2023 г.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!