ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Българският футболен съюз е отказал направените от ЦСКА предложения за алтернативно наказание на санкцията, според която „армейците“ трябва да проведат два мача пред празни трибуни. Това стана ясна от публикация на „червените“ във „Фейсбук“.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

От „Армията“ обявиха, че са били договорили провеждането на утрешния домакински двубой срещу Ботев (Враца) да се проведе в Монтана или на трибуните да бъдат допуснати само майки с деца. От БФС обаче са отложили решението за другата седмица.

Затова ЦСКА задейства своя план „Б“, за да може все пак да се състои празникът на стадион "Българска армия", който ще е продължение на тържествата оп петък по случай 75-ата годишнина от основаването на клуба. Освен това "червените" започнаха продажба на виртуални билети за двубоя с врачани.

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА СЪОБЩЕНИЕТО НА ЦСКА
БФС ще разгледа жалбата ни следващата седмица, но не удовлетвори нито една от молбите ни за юбилейния ни мач в понеделник.

Веднага след получената присъда входирахме молба, с която обжалваме решението на БФС и предложения за смекчаване на наказанието, предвид многократните „прецеденти“ и помилвания към други отбори.

1. Поискахме частично затваряне на стадиона, така че все пак част от фенове да могат да присъстват на юбилейния мач на 08.05.
2. Входирахме молба за преместване на мача извън София, но пред публика, като вече бяхме уточнили всички детайли и договорили провеждането на срещата в Монтана
3. Заявихме желание да бъдат пуснати деца с придружители, така че поне малките „армейци“ да се порадват на любимия си отбор по време на празника ни.

Нищо от това не беше прието.

На заседанието в петък от Апелативната комисия към БФС ни поканиха на среща следващата сряда – два дни след мача ни с „Ботев“ Враца, за запознаване със случилото се и евентуално решение. Проведохме десетки разговори с представители на БФС, входирахме няколко обжалвания, междувременно се подготвяхме с план „Б“, така че все пак празник на „Армията“ да има. Не всичко е в нашите ръце, не и когато равнопоставеността е чуждо понятие за БФС. Затова в ход остава план “Б”. Напомняме, че сме подготвили множество инициативи през целия ден, с кулминация видеостена, на която заедно пред стадиона да изгледаме срещата.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!