Христо Стоичков беше много доволен на церемонията за Футболист на футболистите, която спечели един от играчите му - звездата на Литекс Георги Миланов. За Камата също имаше приз - Треньор №1 на сезона в "А" група в допитването, в което участват професионалните футболисти. След награждаването Стоичков коментира не само отличието си, а и не пропусна да бръкне в раната на "Левски" - автоголът, който Димитър Везалов си отбеляза снощи и лиши "сините" от шампионската титла. Тимът от "Герена" направи 1:1 със Славия и по този начин подари трофея на Лудогорец.

"Защо да е изненада кой е спечелил титлата? Догодина да има награда за най-красив автогол", изцепи се Стоичков, който е най-омразният човек на "синя" България.

По-рано БЛИЦ TV ви показа ексклузивни кадри след благотворителния мач в чест на Стилиян Петров на "Васил Левски", където Стоичков не успя да се срещне очи в очи с Борислав Михайлов, тъй като президентът на БФС бързо се изниза от стадиона, избягвайки Камата.

"Несериозно звучи, несериозно, жалко!", беше единственото, което каза бившият вратар по повод заплахата на Ицо да го даде на главния прокурор Сотир Цацаров.

"Такъв жален като него няма!", отвърна му Стоичков, който преди дни дори се закани на Михайлов, че ще го хване някъде и ще го пребие, след което отнесе 7000 лева глоба от Дисциплинарната комисия на БФС.