Българският футболен съюз има удоволствието да Ви покани отново в изисканата обстановка на „Златен“ и „Сребърен“ стандарт VIP ложи на Национален стадион „Васил Левски“, за квалификационната среща с Армения, която е утре от 21:00 часа.

Въведената за първи път практика, по време на квалификационната среща с Италия, да се предлагат разнообразни възможности и услуги на футболните зрители в България, от които те сами да изберат това, което отговаря най-добре на техните нужди и очаквания, продължава. Освен красивата игра на българските лъвове и вълнуващите футболни моменти, зрителите ще получат едни от най-добрите места на стадиона, отлично обслужване, отбрани храни и напитки в елегантна зала или луксозна шатра, специално изградена пред входа, а за тяхното удобство ще се грижат чаровни хостеси.

Ексклузивно билетите за ВИП „Златен“ и „Сребърен“ стандарт, за квалификационната среща с отбора на Армения на 11 септември, ще се предлагат на преференциални цени съответно от 100 и 50 лева.

Вашите VIP билети за футболната среща можете да закупите от централата на Български футболен съюз на ул. “Цар Иван-Асен II” № 26.

За контакти Георги Кузев, Началник отдел „Търговски, маркетинг и реклама“, тел. 02/ 942 62 66 и Боряна Стойчева, Административен секретар, тел. 02/ 942 62 53