ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Футболистите на Миньор (Перник) започнаха да напускат клуба и да търсят спасение. Първият, който получи помощ от БФС е Ванчо Траянов. Капитанът на "жълто-черните" успя да разтрогне договора си с клуба чрез Спортно-техническата комисия, която обяви, че македонецът вече е свободен агент и няма нищо общо с Миньор.

Причината за раздялата на опитния футболист с перничани е повече от ясна - безпаричието при "жълто-черните". 34-годишният Траянов и съотборниците му имат да получават по две заплати, което по наредба им позволява да разтрогнат договорите си. Очаква се и други играчи на Миньор да последват колегата си и да сторят същото. БЛИЦ вече ви съобщи, че Фарес Брахими и Том също бягат от Перник.

Както е известно, Траянов заедно с Крум Бибишков, Борислав Стойчев и Милен Василев бойкотираха последния шампионатен мач - загубата с 0:4 от "Левски". Ръководството на Миньор обаче не прави опити да задържа играчите си, тъй като към момента не може да намери финансови средства и да им изчисти всичко дължимо.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА