БФС е започнал търсенето на съперник за националите за контрола през ноември. За тогава са предвидени баражите за Мондиал 2018 в зона Европа, пише „Тема Спорт“. От централата са влезли в контакт с няколко федерации за евентуален двубой. Става въпрос за страни, които пропускат плейофите. Заради очакваното лошо време у нас желанието на селекционера Петър Хубчев е било мачът да е като гост.

Очаква се в най-скоро време от БФС да обявят удължаването на договора на селекционера. Настоящият му контракт е до края на квалификационния цикъл. Хубчев и Борислав Михайлов вече са постигнали принципна договорка, като остава само слагането на подписите. Така Хубчев ще води трикольорите и в пресявките за Евро 2020. Именно това е и голямата цел пред нашите.

Във вторник е последният ни мач от квалификациите - гостуване на Люксембург. Ищван Baд от Унгария ще бъде главен арбитър на срещата. Помощници на Baд ще са неговите сънародници Ищван Алберт и Петер Беретян. Четвърти съдия е Андо Шабо. Съдийски наблюдател на срещата е Ейолфул Олофсон, а комисионер на ФИФА - Зоран Цврък. Досега Baд не е имал досег с българския футбол.

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018

ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​