Пет лева ще струва билетът за предстоящия мач за Купата на България между Етър и "Левски", съобщиха от ръководството на клуба от Велико Търново. Двата отбора се срещат в осминафинален мач от надпреварата. Мачът е по програма на 3 декември от 13:30 часа на стадион "Ивайло".

Интересът към срещата е огромен и се очаква по трибуните да присъстват поне 5-6 хиляди зрители. През 2004 година на същия етап от турнира двата тима играха отново, като тогава дойдоха близо 9000 зрители. "Сините" спечелиха с 3:0 с два гола на Лусио Вагнер и един на Тодор Колев.

От ръководството на Етър информираха, че всички деца и ученици до 12 години ще влизат безплатно на стадион "Ивайло", но само срещу показване на ученическа карта и задължително с придружител. За останалите зрители цената ще бъде еднаква - 5 лева.

Билетите ще бъдат пуснати и в предварителна продажба, която ще бъде обявена утре. През главния вход на стадиона ще могат да влизат само хората с карти от клуба и със специални покани за мача, като влизането на зрители с карти, неиздадени от клуба, няма да бъде възможно.