Преминалият през БАТЕ Борисов Владислав Мирчев е сред титулярите на Спартак (Варна) за гостуването на Левски. Срещата от 27-ия кръг на "А" група започва в 19:30 часа на стадион "Георги Аспарухов", а при успех "сините" ще оглавят класирането и ще поведат на ЦСКА с 2 точки.

Както е известно, Владо Мирчев бе част от тима на БАТЕ Борисов, който отстрани Левски на прага на групите на Шампионската лига. Тази вечер на "Герена" той ще си партнира със Стойко Сакалиев в атаката на гостите.

Треньорът на Левски Емил Велев пък не може да използва някои от титулярите си. С контузии са Георги Иванов, Георги Петков, Христо Йовов и Жоазиньо. Шанс за изява получава Рашид Тиберканин, който е сред титулярите за домакините. Атаката на Левски тази вечер ще води Георги Христов, който ще подпомагат Дарко Тасевски и Зе Соарес.

Стартовите състави:

ЛЕВСКИ: 12.Божидар Митрев, 3.Живко Миланов, 5.Юсуф Рабех, 23.Давид Бистрон, 25.Лусио Вагнер, 8.Георги Сърмов, 45.Владимир Гаджев, 22.Дарко Тасевски, 6.Рашид Тиберканин, 21.Зе Соарес, 11.Георги Христов

СПАРТАК: 22.Цветомир Цанков, 33.Стефан Дончев, 6.Юри Иванов, 3.Стоян Георгиев, 4.Даниел Моралес, 20.Иван Найденов, 10.Николай Петров, 16.Ангел Стойков, 5.Адриано Миранда, 9.Стойко Сакалиев, 13.Владислав Мирчев