Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Жестоки наказания отнесоха участниците в пародията между Спартак (Плевен) и Локомотив (Мездра) преди няколко дни. Домакините спечелиха с 5:0 дербито на Северозападната “В” група и поведоха в класирането. Двубоят обаче се превърна в цирк, след като играч на гостите си вкара нарочно два автогола. Съдията Стоян Денев изгони трима футболисти на тима от Мездра, както и двамата треньори.

Бившият нападател на ЦСКА от шампионския сезон 2002/03 при Стойчо Младенов – Петър Златков, си свали гащетата. За стриптийза голмайсторът на Локомотив (Мездра) и наказан от Дисциплинарната комисия с лишаване от състезателни права за 2 мача. Съотборникът му Цветомир Валериев е лишен от състезателни права, но за 1 среща заради двата жълти и червения картон, който получи през първото полувреме на въпросния двубой.

Най-тежкото е наказанието на полузащитника от Мездра Йордан Апостолов, който заради удар по страничния съдия Светослав Стефанов е лишен от състезателни права за 1 година. Съотборникът му Цветко Иванов ще е извън терена за 8 срещи заради удара му с топка по главния съдия Стоян Денев.

Спрени са състезателните права и на „майстора” на автоголове – Борислав Павлов. С централния защитник на „железничарите” ще се занимава Етичната комисия на БФС в София.

Спартак и Локомотив са лишени от домакинство за по една среща и глобени с по 200 лева. Мотивът е за хвърлени предмети с последствия от тях. Феновете на „железничарите” потрошиха линейка, а с хвърлена бутилка от агитката на плевенчани е бил ударен играч от мездренския тим.

Заради разправии и посегателство към съдиите треньорът на Локомотив Бойко Величков е лишен от треньорски права за 5 срещи и глобен с 100 лева. Помощникът му Валентин Пешунов отнася наказание за 3 срещи и глоба от 50 лева. Помощник треньорът на Спартак Николай Боянов е санкциониран за 1 мач и глобен с 25 лева./БЛИЦ



Наказанията след мача Спартак (Плевен) – Локомотив (Мездра):
1 година – Йордан Апостолов (Локомотив Мездра)
8 мача – Цветко Иванов (Локомотив Мездра)
5 мача – Треньорът Бойко Величков (Локомотив Мездра)
3 мача – Помощник треньорът Валентин Пешунов (Локомотив Мездра)
2 мача – Петър Златков (Локомотив Мездра)
1 мач – Цветомир Валериев (Локомотив Мездра)
1 мач – Помощник треньорът Николай Боянов (Спартак Плевен)

Спрени състезателни права – Борислав Павлов (автор на два автогола)

1 мач лишаване от домакинство – Спартак (Плевен) и Локомотив (Мездра)