Oпитният футболист Даниел Младенов се раздели с Янтра (Габрово) и прие ново предизвикателство. 37-годишният офанзивен играч става играещ треньор във ФК Кюстендил, състезаващ се в Югозападната трета лига.

"Дани Младенов се разделя с Янтра след отличен за него сезон, в който реализира общо 16 попадения със зелено-бялата фланелка и завърши на второ място сред голмайсторите за сезона във Втора лига. Опитният нападател отваря нова страница в кариерата си и приема треньорското предизвикателство", написаха от Янтра и благодариха на Младенов.

Бившият играч на Левски, роден през 1987 г., ще бъде с функцията играещ треньор в тима от родния си град Кюстендил. 

Младенов е носил екипите още на Етър, ЦСКА 1948, Пирин (Благоевград), Черно море, Монтана, Черноморец (Бургас) и Велбъжд (Кюстендил), където започва неговата мечта.

"Ръководството на ФК Кюстендил приветства Дани с "Добре дошъл" и му желае много успехи както като футболист, така и като треньор на отбора", написаха от третодивизионния клуб.

 

Дани Младенов

Дани Младенов се разделя с Янтра след един отличен за него сезон, в който реализира общо 16 попадения със зелено-бялата фланелка и завърши на второ място сред голмайсторите за сезона във Втора лига. Опитният нападател отваря нова страница в кариерата си и приема треньорското предизвикателство на място, което скоро той сам ще оповести. За идването си в Янтра, за колектива в отбора, за изминалия сезон, за условията за футбол в Габрово и очакванията за следващото първенство, Дани говори в това интервю. #ЕдинградЕдинотбор #ЛюбовТрудПостоянство #НиеСмеЯнтра

Публикувахте от OФК Янтра Габрово / Yantra Gabrovo Football Club в Сряда, 12 юни 2024 г.