Бившият изпълнителен директор на ЦСКА и някогашен мениджър на Димитър Бербатов - Емил Данчев, говори по актуални въпроси, свързани с клуба от Борисовата градина. 

"ЦСКА в момента е разграден двор. Учат се да управляват, да ръководят, но пропадането продължават вече няколко години. Потресен съм от факта, че начело на отбора е човек, който неглижира играта, а обяснява как щял да класира ЦСКА в Европа и щял и догодина да бъде тук. Каква Европа? В момента ЦСКА е в състояние да се бори да не изпадне. Лошото е, че съм песимист и не виждам изход. На първо място трябва да се назначават хора, които да умеят да управляват процеса футбол.

Стипич моментално трябва да си събира багажа, да си взима куфара, шапката, анцуга и да напуска ЦСКА. Той не отговаря на марката на клуба. Трябват стратегия, концепция, визия, дългосрочен план. Преди две-три години казах, че след две-три години Левски ще направи отбор, който да се бори за титлата. Сега го имат - не казвам, че ще успеят. Сигурно ням, но те изглеждат достойно и играят със самочувствие", заяви Емил Данчев пред "Тема Спорт".