Бившият вратар на ЦСКА Ивайло Петров не скри разочарованието си от моментната форма, в която се намира отбора. По думите му основна вина има Милен Радуканов, който е изтървал съблекалнята в опита си да угоди на всички играчи. Пифа разкритикува и Томаш Черни, определяйки го като прекалено тих и неуверен.

„Завърших успешно треньорския курс. Вече може да съм треньор но само на вратарите, защото нямам нерви да съм старшия. Надявам се от лятото да започна работа в някой клуб. Какво да коментирам, това не е ЦСКА. Мисля, че Иван Бандаловски загатна какъв е проблемът – изпуснатата съблекалня. От там тръгва всичко. Да, шефовете може да имат косури, може да не плащат, но не всичко е пари. Та тези футболисти играят за ЦСКА, най-великият отбор в България. Единственият тим, който го знаят и извън границите на родината. А не като онези, на които дори името не искам да споменавам. Момчетата да разберат, че играят в ЦСКА. Рано или късно ще си получат парите. Онзи ден говорих с Флорентин Петре. Спомнихме си как играехме, без да получаваме заплати. Печелихме заради емблемата. Петре ми каза, че в момента е в Динамо Букурещ не са получавали пари, но въпреки това дават всичко от себе си. Това е най-важно“, каза Петров пред „Меридиан мач“.

„Донякъде Милен Радуканов е виновен за изпуснатата съблекалня. Не го познавам и затова не мога да дам оценка. Радуканов ми изглежда мек. Като че ли иска да угоди на всеки и така реално изпуска съблекалнята. В отбора няма лидер, лидер не се става, а се ражда. От 30 футболисти в ЦСКА всички са лидери по стойки. Но няма играч, на който да му се чува думата в съблекалнята. А това е много важно. Няма човек, който да каже – ставаме и ги почваме. Съблекалнята е най-важното нещо. От там започват тренировките и мачовете. В момента са силни преди и след двубоите, но не и по време на 90-те минути“, каза бившият вратар на ЦСКА.

„Стойчо Младенов е вся и всьо за ЦСКА. Той е човекът, който работи с твърда ръка. Играе ролята на буфер между феновете, ръководството и футболистите. Наистина е голяма фигура и е уважаван от всичко. Много добре знае какво се случва и как може да вземе максимума от всеки футболист. Аз знам кой може да оправи ЦСКА, но не искам да назовавам имена, защото може да ме обвинят в пристрастия. Не искам да давам оценка на колеги, но Томаш Черни няма качества за ЦСКА. Вратарите се делят на две групи – луди и глупави. А той ми изглежда много тих и неуверен. Веднъж не съм го видял да се скара на защитниците пред себе си“, завърши Пифа.