ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Подготовката за откриването на стадион "Христо Ботев" тече с пълна сила, а модерното съоръжение на Ботев (Пловдив) определено обира точките. Вече почти всички седалки са поставени, а вчера започна монтирането им и в сектора за гости, каквито са европейските изисквания за категорията от УЕФА, за която ще кандидатства модерното съоръжение на Ботев (Пловдив). 

Работата върви със страхотни темпове и еуфория е обзела всички привърженици и хора, които работят в клуба. До дни всичко ще бъде завършено и ще останат само довършителни дейности по една от двете козирки. 

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

През вчерашния ден повече от 200 привърженици са посетили новото бижу на "канарчетата", след като собственикът на фирмата изпълнител – Илиян Филипов, е наредил да бъдат премахнати огражденията около „Христо Ботев“. По този начин феновете са имали възможност да посетят почти завършеното клубно съоръжение и да се снимат на него.

С пълна сила вървят и приготовленията за откриването на „Колежа“, а за феновете ще има много изненади.

До средата на април трябва да мине приемателната комисия за въвеждане в експлоатация и мачът между Ботев и Левски от 28-ия кръг на Еfbet Лига се очаква да се играе на бижуто на "канарчетата".

Бившият директор в Ботев Ангел Палийски пък разпространи снимки в социалните мрежи и от ВИП-зоната: 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК