Двете най-големи трибуни на стадион "Христо Ботев" в Пловдив вече са с монтирани седалки. Става въпрос за централната (сектор "А") и източната (сектор "В"). 

Съществен принос за напредъка на ремонтните дейности имат и привърженици на Ботев, които ежедневно помагаха с пренасянето и нареждането на седалките.

Днес по обяд се монтираха последните седалки в северната част на сектор "А", информира plovdiv24.bg, показвайки кадри от "Колежа".

По-голямата част са жълти, а с черни е изписано Ботев 1912.

Още днес се очаква да стартира работата по монтажа на седалките и в останалите две трибуни. В сектора за гости, който е между източната и северната трибуна, ще бъдат поставени метални седалки.

В същото време продължава полагането на втория слой асфалт в пространството зад трибуните, където има и обособени паркинги за автомобилите. Засега единственото неасфалтирано място е откъм входа на сектора за гостуващите привърженици.

Припомняме, че целта на "жълто-черните" е да се завърнат на "Колежа" възможно най-скоро и домакинството на Левски в края на април да се играе на модернизираното съоръжение. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023