Бизнесменът Борислав Аврамов закупи пакет от 1948 акции на ЦСКА. Броят на книжата е символичен - годината на основаване на клуба. Аврамов е генерален мениджър на Парк Хотел „Витоша” в Студентски град, където "армейците" отсядат преди мачовете си.

По-рано днес изпълнителният директор на клуба Александър Тодоров обяви на пресконференция, че очаква в оставащите два дни до края на кампанията по предлагане на акциите, интересът към ценните книжа да се засили.

Съобщението от "Армията":

"Днес акции на ПФК ЦСКА АД закупи генералният мениджър на Парк Хотел „Витоша” господин Борислав Аврамов. Хотелът, собственост на господин Мирослав Печев - официален вносител на “Lavazza” за България, е дългогодишен партньор на ЦСКА София. Комплексът предоставя отлични условия на спортно-техническото ни ръководство и футболисти преди домакинските мачове на отбора. Уверени сме, че добрата ни съвместна работа ще продължи.

Сделката бе извършена във временния офис на „Елана Трейдинг” на стадион „Българска армия”, а броят на акциите, с които се сдобиха има символика – 1948 акции, годината на основаването на нашия любим отбор."