Бизнесмени са готови да закупят акции на „Левски” и да влагат пари в клуба, но ако Тодор Батков се оттегли. Очаква се адвокатът да остави клуба в ръцете на Иво Тонев. Ако това се случи, вероятно в клубната каса ще влязат свежи пари.

Бизнесмен, който се занимава с реклама и ръководи група сайтове, иска да закупи акции и да влезе в управата на „Левски”. Той е готов дори да плати за мажоритарния пакет акции и да участва активно в осигуряването на бюджета. Обсъжда се вариант бизнесменът да влезе в Надзорния съвет и дори има шанс да стане негов председател.

Иво Тонев вече се е заел със задачата да доведе спонсори и акционери в „Левски”. Те обаче не искат Тодор Баткво да бъде част от клуба. Председателят на Управителния съвет на „сините” води преговори с редица фирми и физически лица, които да осигурят финансова сигурност и стабилност на „Герена”. Именно това е било обещано и на звездите Роман Прохазка и Антонио Аниете. Те искат да останат в клуба, но условието им е да има стабилност и сигурност.

На "Герена" се надяват, че ще могат да осигурят бюджет от 5 милиона лева за новия сезон.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015