Бившият ни национал Благой Георгиев официализира новия си проект. Бившият футболист на Амкар (Перм) и Рубин (Казан) обяви, че от 1 август отваря врати академията му, в която "ще се работи по последните моди на съвременния футбол". Тренировките ще се провеждат в най-новия спортен комплекс в София - "Winbet Arena", намиращ се на улица "Суходолска" 175, в близост до Западния парк.

"Официално! От днес стартираме работа на най-новата и модерна база в София - WinBet Arena by Blagoy Georgiev! Огромният ни комплекс разполага с 6 тенис корта, 3 мини-футболни покрити игрища и 1 стадион за официални мачове! За резервации и повече информация: 0897900999", написа Благо в социалните мрежи, публикувайки снимки.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Очаквайте! BG7 Футболна Академия Благой Георгиев отваря врати на 1.08.2020 г.! Академията ще работи по последните моди на съвременния футбол, съвместно с два клуба от първата дивизия на немското и руското първенство! Очаквайте гости лектори, покорили всички върхове на световния футбол. Всички занимания ще се провеждат на "Winbet Arena", разполагаща с три покрити мини-футболни игрища, стадион, зала за кондиционни тренировки и мултимедийна зала за ежеседмични футболни лекции", написа още Георгиев.