Бомби, ракети, палки и много псувни. Това прекъсна за няколко минути европейската квалификация от група "А" между България и Хърватия, завършила 1:0 за гостите.

Още преди началото на мача фенове се засякоха в района на Орлов мост. За секунди обаче се събра солиден брой полицейска сила, която разпръсна биещите си запалянковци. Униформените успяха да раздалечат агитките и арестуваха няколко хървати, които първи потърсиха саморазправа.

Закачките обаче продължиха и на спортното съоръжение. Нашите освиркаха химна на съперника, докато те възхваляваха родината си на нашия. В 24-ата минута обаче нещо стана. Според едни провокацията е дошла от страна на гостите, но според други феновете в Сектор "Г" са решили първи да обстрелват с ракети и бомбички противника.

"Буферната зона" бе не повече от 30 метра. Идеално разстояние за атака и от едната, и от другата страна. А хърватите също се бяха подготвили.

Камерата на БЛИЦ TV успя да заснеме голяма част от безредиците. Трябва да се отбележи, че този път органите на реда реагираха бързо и не позволиха Сектор "Г" да "матира" и невинните в сектора с гостуващата агитка. Но въпросът е един: Кой е виновен за това?