Изпълнителният директор на Локомотив София Георги Марков бе изключително афектиран след поражението с 1:3 от “Левски” в първи полуфинал за Купата на България. Шефът нападна съдията Христо Ристосков и останалите родни съдии, както и “Левски”. От щаба на Локомотив претендират за дузпа в края на мача, за нарушение на Везалов срещу Бибишков. Христо Ристосков обаче не отсъди наказателен удар.

Ето какво каза Георги Марков пред камерата на БЛИЦ TV: “Чиста дузпа, 1000 процента, казах, че няма да ги коментирам, но явно нещо трябва да се направи. Те решават мачовете. Вижте какво измисли. Измисли го като Ахмед Ахмед в 92-ата минута. Какво трябва да коментирам, мач, който си върви нормално и това, което сме си заслужили, не ни го дават. Ние допуснахме три грешки“, сподели Георги Марков.

„Трябва да ги изхвърлят всички. Не ми се коментира. Има добри млади съдии. Аз няма да се сърдя на нито един млад съдия, ако допусне такава грешка, но не мога да го разбера, той какво свири. Защо всички стари съдии, опитни, допускат такива елементарни нарушения.“

„Те могат да свирят, но искат нещо друго, някой друг да стигне до финала, някой друг да стане шампион. Какъв е смисълът да подаваме жалба срещу съдийството? И аз нямам нерви. То са елементарни неща, ако това беше за Левски, щеше да си счупи свирката, за да стане 4:1. Вкарахме един гол, щяхме да отбележим втори гол, но явно някой не иска. И аз съм играл в "Левски", не малко, пет години, но това, което виждам в момента, не е "Левски", завърши Георги Марков.