Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов изрази задоволството си от играта на националния отбор. „Трикольорите“ направиха 2:2 с Италия на "Васил Левски" в официалния дебют на новия селекционер Ивайло Петев, който получи похвали от Михайлов.

Само минути не стигнаха на България да запише сладка победа, след като "адзурите" изравниха в 84-ата минута чрез Едер.
 
„Добър мач. Добре завършва седмицата, въпреки че 7 минути не ни достигнаха. Тази точка дава самочувствие на момчетата и на треньора. Тази вечер те показаха много добра игра. Открит мач, хубав мач, един от най-добрите в Европа тази вечер, според мен“, коментира Борислав Михайлов.

„В последните 10-15 минути ни натиснаха, можеше и да не се стигне до изравняването, въпреки че те имаха доста шансове. Нашият отбор показа игра, самочувствие. За мен е доста позитивно“, каза шефът на БФС.

"Можем и да се класираме на Европейското. Доволен съм от Петев. Ще видим какво ще стане. Очаквах 0:0, нямах идея, че ще стане така. Не е малко, че сега съжаляваме, че не сме били Италия. Дано бием Малта, с който и да играем, трябва да пълним стадиона", добави Боби Михайлов.

Нашата група "Н" за европейските квалификации