Президентът на БФС Борислав Михайлов даде кратка пресконференция по време на представяне на екипировката на националния отбор в Правец. На брифинга присъстваха и представители на испанската фирма Joma, която облича "трикольорите".

"Очаквам два много тежки мача, всички знаем с какви съперници играем. Надявам се нашите фенове да напълнят стадиона в петък. Играем народна земя и срещу сериозен отбор на Хърватия. Дано покажем добра игра и да вземем каквото може да вземем", заяви Михайлов.

На въпрос за преговорите за премиите за класиране на Евро 2016, Михайлов каза: "Никога не е имало напрежение, с това се занимавам в последните 25 години - преди това като вратар и капитан, а сега като президент. Знам много добре какво искат футболистите, винаги съм се опитвал и съм успявал да задоволя тяхното желание."

На въпрос, може ли да се окаже плюс, че хърватите ни подценяват и наричат националния отбор "анонимен", Михайлов отговори: "Вижте, това трябва да питате момчетата. Те са на терена. Тях, ако ги дразни това нещо, а би трябвало, трябва да са мотивирани и може да се окаже плюс."

Нашата група "Н" за европейските квалификации