ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лудогорец е имал четирима свои скаути на играния тази нощ мач за Копа Нордесте в Бразилия между Спорт Ресифе и Форталеза, завършил при резултат 1:1.

Обект на интерес на шампионите са двама млади таланти на домакините от Ресифе. Това са 17-годишният десен бек Педро Лима и 20-годишният халф Фабио Матеус, съобщава бразилският журналист Педро Мараняо в публикация за сайта „Ne45“. Според неговата информация, турският Трабзонспор е имал трима свои представители, които са гледали същите двама футболисти.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Крайният бранител игра цял мач за отбора си тази нощ, но полузащитникът не стъпи на терена. Педро Лима беше титуляр във всичките пет мача на Бразилия на завършилото в края на 2023 г. световно първенство за юноши до 17 години в Индонезия, където „селесао“ отпадна на четвъртфиналите от Аржентина (0:3). Интерес към него, освен Лудогорец и Трабзонспор, проявяват отбори от Германия, Португалия, Испания, Англия и Италия.

От началото на 2024 г. Педро Лима е взел участие в девет мача на Спорт Ресифе, в които е вкарал два гола. Фабио Матеус, който може да играе на три различни позиции в халфовата линия, също е взел участие в девет срещи, но се е разписал веднъж. И двамата са продукт на клубната академия на Спорт Ресифе.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!