ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев даде пресконференция преди утрешния реванш срещу Сервет от плейофния кръг за класиране на осминафиналите на Лигата на конференциите. Опитният специалист за пореден път подчерта, че шансовете на двата отбора са равни. Мачът започва в 19:45 часа. Преди седмица „орлите“ направиха нулево равенство при гостуването си на швейцарския тим.

„Ритъмът утре ще бъде по-различен, но не мисля, че мачът ще е чак толкова коренно различен. Познаваме се добре като противници. При всички случаи резултатът беше добър за нас в първия мач, но шансовете остават 50/50. Свервет е много добър отбор, добре окомплектован, не му пречи да играе като гост“, анализира Дерменджиев.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

„Трябва да бъдем много умни. Теренът в Женева не беше добър, но не се оправдаваме с това нещо. Този в Разград е по-добър и се надяваме това да ни помогне. За нас е важно да сме крайни победители“, допълни треньорът на Лудогорец.

„Ивайло Чочев не може да бъде картотекиран. За момента всички са добре. Предпочитам отборът да играе добре и като домакин, и като гост. На този етап вкъщи отборът усеща подкрепата и имаме по-голямо самочувствие“, завърши Георги Дерменджиев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!