Пирин (Благоевград) привлича четирима американци, японец, португалец, а се чака и национал на Кот д`Ивоар. Тимът ще бъде воден от треньора Радослав Митревски, който в тандем с Петър Михтарски се прави отлично в края на есенния полусезон след раздялата с Уорън Фийни.

“Решихме да му гласуваме доверие, защото срещу ЦСКА и Лудогорец показа страхотно желание”, заяви изпълнителният директор на благоевградчани Таско Тасков, който съобщи още купища любопитни новини.

Той разкри, че звездите на Пирин са си намалили заплатите без пазарлък, тъй като клубът е редуцирал бюджета с 50%. Става въпрос за Николай Бодуров, Петър Занев, Станислав Манолев, Светослав Дяков и Станислав  Костов.
“Взимаме японец, който сме го прегледали, играл е в първа дивизия на Румъния. Идва от втора дивизия на Швеция. Записал е 18 мача като титуляр. Изключително сме доволни от това, което видяхме на видеоклиповете и мачовете, които му гледахме. С него въпросът на 99,9% е приключен.

Имаме един португалец, който се твърди, че е по-добър и от Брахими, когото продадохме на Ботев (Пловдив).

 Имаме и един футболист, който Брахими ни го предложи. Имаме четирима американци по програмата със Сокър университета. Имаме две-три момчета, които са на проби. Връщаме си Лазар Стойчев.

Преговаряме с вратар, който е бил национал на Франция до 17 години и е викан в националния отбор на Кот д`Ивоар - в мъжкия отбор. Водих преговори с няколко български вратари, но българският футболист все още не е разбрал икономическата обстановка в България. Чуждестранните футболисти много по-бързо се адаптират към икономическата обстановка, съгласяват се на много по-малко пари”, завърши Таско Тасков. 
Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022