Има ли връзка между новия треньор на ЦСКА Бруно Акрапович и най-голямата легенда на „червените“ Христо Стоичков? Има, разбира се. Тя е свързана с цифрата 8, която, както всички знаем, е свещена за Камата.

С нея той се прослави в цял свят. Първо в ЦСКА, после в Барселона и в националния отбор на България. Ицо продължава да обича осмицата и пуснатия от него наскоро моден бранд пак е свързан с любимия му номер.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

А защо Бруно Акрапович обича цифрата 8? Той направи това разкритие първо пред БЛИЦ още през октомври 2018 година, когато водеше Локомотив (Пловдив). Тогава босненският специалист даде интервю пред колегата Звезделин Христов, в който призна, за него осмицата е свещена:

„Когато пътувах в самолета за Германия за първия ми договор с немски клуб (б.р. – Арминия (Хановер), навсякъде виждах 8, 8, 8, а освен това всичко това се случи на  8.08.88 - 8 август 1988-а. Бях доста изнервен и си казах, че ако нещата станат и заиграя в Германия, то ще го направя с номер 8. Станаха, подписах  и затова я взех. Във всеки клуб, когато подписвах договор, винаги питах дали е свободна "осмицата", защото тя ми даваше късмет“, заяви тогава Бруно Акрапович.