Ръководството на Левски се е отказало в последния момент от нападателя на Арда Жуниньо. „Сините“ преговаряли с босовете на клуба от Кърджали преди около месец – малко преди затварянето на трансферния прозорец у нас. Сделката пропаднала поради три причини, разбра БЛИЦ.

Първата била свързана с проблеми в характера на футболиста и семейна драма. Втората - заради пари. Левскарите искали да вземат Жуниньо почти без да плащат – за жълти стотинки, но обещали много висок процент за Арда при бъдещ трансфер.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

„Тук щеше да се стигне до споразумение. Друго обаче притесни „сините“ и това е характерът на Жуниньо. Него Господ го е дарил с отлични футболни качества, но е щур извън терена. Има един лаф - понякога не го слуша главата“, твърдят източници на БЛИЦ.

На всичко отгоре под сурдинка се говорело, че Жуниньо имал бивша любовница, която го тормозела и напирала да идва при него в България. Той обаче живеел тук с настоящата си годеница и малкото им детенце. Обичал само тях и не искал даже и да чува за бившата си. Напънът на нахалницата не спирал дни наред и цялата семейна драма се отразил негативно върху формата на нападателя. Всичко това се случило в края на август - преди затварянето на пазара. Жуниньо не бил на познатото си ниво, което още повече отказало Левски.

Впоследствие обаче 22-годишният бразилец започна да показва отличните си качества на терена в официалните мачове. Той отбеляза изключително красив гол при равенството на Арда 1:1 с Берое в Стара Загора. Мнозина твърдят, че попадението е едно от най-красивите в историята на кърджалийския тим, откакто влезе в елита.

"Жуниньо тепърва ще разгръща прекрасните си потенциал. Знаете, че чужденците в Арда са кът, но той е повече от добър. И ще видите, че ще премине в по-голям отбор. Със сигурност Наско Сираков през януари пак ще направи опит да го вземе на "Герена" по ново настояване на Станимир Стоилов", прогнозират футболни специалисти. 
Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022