Стана известно кой е футболистът от английската Висшата лига, с когото Славия преговаря. БЛИЦ първи писа за готвещата се голяма бомба. Още 4 февруари босът на „белите“ Венци Стефанов разкри пред нашата агенция, че вървят разговори с южноамериканец, който е собственост на популярен отбор от Англия.

Това е 22-годишният перуански атакуващ халф Родриго Вилка от Нюкасъл. В момента се уточняват последни детайли около преминаването на състезателя на стадиона в "Овча купел". Според запознати Вилка ще е под наем до края на сезона, пише "Тема спорт". В никакъв случай обаче не може да се твърди, че сделката е вече сигурна.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Футболистът притежава испански паспорт и така няма да заема квота за играч извън ЕС. В края на миналата година Родриго се е завърнал от наем в Донкастър. Преди това е бил част от селекцията на "свраките" до 23 години. На 20 януари е привикан за няколко тренировки с първия отбор на Нюкасъл. Той обаче на този етап не може да хване ръка там и ръководството и агентът му са преценили, че е по-добре да се прибегне до преотстъпване.

Вилка е привлечен на "Сейнт Джеймсис Парк" през октомври 2020 година от перуанския Депортиво Мунисипал.
Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022