Шефът на детско-юношеската школа на "Левски" Даниел Боримиров говори след откриването на новия изкуствен терен на "Герена". Той заяви, че изграждането на игрището е много важно за футболистите.

"Изграждането на терена е много важно, защото както виждате последните месеци бяха много дъждовни и условията на тревния терен бяха много лоши. Затова един такъв терен е от много важно значение за нашата школа", заяви Боримиров.

"Тревата е от последно поколение, със сертификат от УЕФА. Теренът е доста добър и се радвам, че ще можем да го използваме. Можем да го използваме доста дълго време. Знаете, че предишния беше поставен 2005 година и видяхте колко време издържа", продължи бившият полузащитник.

"Надявам се условията, които предлагаме на всички футболисти, които ще дойдат да играят в "Левски", да ги впечатлят, а и не само условията. Моята цел и амбиция е поне още един изкуствен терен да се изгради, за да може да привлечем още деца в школата. Следваме плана, който съм поставил. Всичко върви нормално. Теренът съвпада с това, което имах като цел за реализация на бъдещите футболисти. Напредваме в играждането на самите треньори като такива, с тяхното обучение и начина на работа в школата. С г-н Батков имам разбирателсво, както и неговата подкрепа. Преди малко ми каза, че и в "А" група няма такива съблекални, каквито направихме за децата", завърши шефът на ДЮШ на "Левски".