Даниел Боримиров нападна изпълнителния директор на ЦСКА Георги Илиев след победата на "Левски" във вечното дерби с 2:1, заявявайки, че Майкъла не разбира, щом е казал, че "сините" са спечелили с късмет. Спортният шеф на клуба от "Герена" също така не пропусна да се заяде с "армейците", изразявайки мнение, че са объркали сиропа и капките за нос.

"Ние диктувахме през цялото време мача и щеше да бъде незаслужено, ако ЦСКА беше спечелил без положение. Най-важното е, че всеки един от футболистите се раздаде на терена, показаха характер. Казах в съблекалнята, че по този начин ще станем шампиони - когато се раздаваме всеки мач. Причината за добрата игра е във всеки един в клуба", коментира Боримиров.

"Когато всеки си върши работата, нещата се получават. Нямаше как да ни устройва равенството. "Левски" винаги играе за победа“, добави спортният директор на "сините".

„Най-важното за един нападател е да вкарва голове. Всеки един футболист знае отговорността си на терена. Не искам да говоря за титлата в проценти. За нас е важно да печелим всеки един следващ мач", каза Борето.

„Майкъла нищо не разбира. Може би пак са объркали сиропа и капките за нос. Глупостите на Майкъла не искам да ги коментирам. Видя се разликата между двата отбора - как играхме ние, и как играха те. Кажете ми какви ситуации за гол създаде ЦСКА? Когато победиш така, най-боли", каза още Боримиров.