Спортният директор на Левски Даниел Боримиров заяви пред журналистите след пристигането си в София, че ако има треньорска смяна, би трябвало собственикът Тодор Батков да уведоми щаба за това, а той към този момент не го е сторил. Боримиров каза още, че напрежението в тима идва от писанията в медиите.

Снощи "сините" победиха с категоричното 5:0 андорските туристи Сант Жулия и с общ резултат 9:0 се класираха в третия квалификационен кръг на Шампионската лига. В него Левски ще има за съперник ФК Баку като първата среща ще е на 28 юли на стадион "Тофиг Бахрамов" в Баку.

"Нищо не мога да кажа. Собственикът трябва да каже дали Емил Велев е треньор. Ние отидохме в Андора да си свършим работата. Отборът игра добре и се опитахме, това което се искаше от нас, да го направим. Условията не бяха много добри, теренът - отвратителен. Не знам как са им дали лиценз", заяви пред "Гонг" Боримиров.

"Не виждам нещо ново около треньорска смяна, но при всички положения това създава много напрежение. Най-вече вие журналистите шумите около това, поднасяте информация, която към момента не е много актуална. Може би г-н Батков е наясно какво се пише по медиите. Ако има нещо, той щеше да ни го каже. Аз поне така мисля. Надявам се до края на седмицата всичко да е ясно", сподели още Боримиров. /БЛИЦ