Босът на ЦСКА Димитър Борисов беше един от многото гости на партито, организирано от вече бившия съдия Антон Генов. Единият от собствениците на "армейците" обяви дали ще раздава коледно-новогодишни премии.

"В "Титан" – да, но футболистите на ЦСКА не са заслужили", каза Борисов.

По отношение на селекцията и трансферите, босът заяви, че само към Янис Зику има по едно запитване от Русия и Южна Корея, а към други играчи засега няма интерес.

Борисов посрещна с усмивка новината, че спортният министър Свилен Нейков е обявил, че ЦСКА ще си вземе стадион "Българска армия" до края на годината.

"Ние сме направили всичко, което е нужно. Сега чакаме Министерството. Това може да бъде един новогодишен подарък за всички фенове на ЦСКА. Става дума не за взимане на концесия, а отдаване на безвъзмезден наем. Ако не се лъжа, е за 20+10 години. Имахме голям проект преди 3 години за реконструкцията на "Българска армия", но сега заради кризата и това, че банките не дават кредити, нашата идея ще бъде по-скромна. Ще направим инвестиционна политика", коментира Димитър Борисов, който говори и за Антон Генов - "Той е един от най-качествените съдии на България, които са се подвизавали на футболните терени."