Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов заяви, че не трябва да се отказват повиквателни за националния отбор. Така той коментира случая с Иван Иванов след днешната контролна среща на "червените", загубена с 0:1 от Спортист (Своге).

"Не е правилно да се отказват повиквателни за национален отбор. Все още не мога да коментирам ситуацията, тъй като не съм навътре в нея. Едва вчера се прибрах и разбрах за какво става въпрос", коментира Борисов.

Шефът на ЦСКА заяви още, че се притеснява от решението на Арбитражния съд относно Зе Руи, Сашо Станков и Херман Пиетробон.

"Ще погасим всички задължения. Нямам никакви притеснения. Също и Димитър Пенев ще си получи парите. Единствено решението за Сашо Станков ми се вижда най-малкото неморално обаче. Той не си е заработил тези пари, тъй като тези месеци не е бил на работа. Казал е, че му е под нивото да работи с Любо Пенев. Истината е, че всеки ден излизат нови задължения на старото ръководство", коментира още Борисов, цитиран от "Гонг".

Босът изрази своя оптимизъм относно бъдещите трансфери в клуба, като подчерта, че ръководството на ЦСКА ще изплати задълженията и всичко ще бъде наред. Относно загубата в контролата със Спортист Димитър Борисов бе лаконичен - "Все пак градът има празник." /БЛИЦ