Лудогорец е отправил оферта към нападателя Огнен Вранеш, която обаче е отклонена на този етап от бившия национал на Босна и Херцеговина, пише SDNA.

През миналото лято бившият защитник на АЕК и Андерлехт премина в турския Хатайспор, за който записа 15 мача. След природните бедствия Хатайспор преустанови участие в шампионата на южната ни съседка.

„След смъртоносното земетресение, което удари Турция, финансовите проблеми на Хатайспор ескалираха и това доведе до преминаването на 33-годишния централен защитник през изходната врата“, се посочва в материала.

Останалият свободен агент Вранеш е получил предложения от водещи отбори от Кипър и Лудогорец, като обаче на този етап не виждал перспективи на Острова на Афродита и в България, поради което не бързал да се съгласява.

Вранеш има 38 мача за националния отбор на Босна и Херцеговина, който през 2021-2002 г. беше воден от настоящия треньор на Лудогорец Ивайло Петев.

Преди дни Петев обясни в интервю за БЛИЦ TV, че шампионите търсят играчи за всички линии. 

Бранителят Вранеш има изключително богата кариера, като е играл за Борац Баня Лука, Цървена звезда, Напредак, Шериф Тираспол, Краснодар, Алания, Елазъгспор, Газиантепспор, Спортинг Хихон, Том Томск, АЕК Атина, Андерлехт, Шарльороа и Хатайспор. 

Следете с БЛИЦ: Лятна подготовка 2023