Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Президентът на Миньор Никифор Вангелов се закани на ЦСКА и категорично обяви, че за "армейците" няма да има прошка в Перник. "Червените" гостуват на "жълто-черните" на 12 май (събота) от 17:00 часа.

"Миньор играе феърплей и само за победа", каза Вангелов, въпреки че наскоро тимът му излезе с доста странна формация и с лекота даде трите точки на Лудогорец (Разград), отстъпвайки с катастрофалното 0:7, което предизвика множество коментари.

"Няма да има прошка за ЦСКА, добре да го знаят. Димитър Борисов наскоро обяви, че сме като "пиуета", но нали знаете рекламата: "Пиуетата изяли прасетата". Toва ще се случи и с ЦСКА. Няма да им бъде никак лесно в Перник, чака ги ад", добави надъханият Вангелов, който строи отбора си, за да вземе дейно участие в празника на екологията и природата. Футболистите заедно с ученици от Перник посадиха 1000 дъба и ореха в култовия квартал "Тева". Именно там се раждат едни от най-лютите привърженици на Миньор.

"Това е една щастлива поличба за бъдещето на отбора. Силата, която дава пернишката земя и точно това място, непосредствено до мината, са гаранция за успехи", допълни Вангелов.

"На 12 май в срещата с ЦСКА смятаме да докажем, че Миньор продължава да бъде все така силен. Много обичам да играя с фаворити и кандидати за титлата. Тогава Миньор показва истинското си лице и се надявам да вземем победата срещу отбор, който играе за титлата и за място в Европа. Винаги излизаме за победа, няма да променяме този си манталитет и в двубоя с ЦСКА. Надявам се много силно да ги разочароваме", каза още Вангелов.

Очакванията са на Миньор да бъде стимулиран с парична премия от Лудогорец, ако спъне "армейците". Както е известно, тимът от Разград се опитва да свали ЦСКА от върха и да спечели историческа първа титла.