Ботев (Враца) ще представи инвеститори в клуба. Очаква се това да стане в следващите дни. Това става ясно от публикация на врачани на собствената си страница във „Фейсбук“.

ЧАСТ ОТ СЪОБЩЕНИЕТО НА БОТЕВ (ВРАЦА)
Преминахме през безпрецедентни серии от поредни загуби и мачове без победа. Изиграхме срещи пред празни трибуни в най-тежките дни. Пропуснахме решителни дузпи. Разделихме се с цял отбор любими играчи. Всички ни бяха отписали и то неведнъж през 2021 година.
Оцеляхме!
Не само оцеляхме, но и дадохме добър пример. Първо дублиращият ни отбор, а след това и представителният станаха синоним за налагане на млади футболисти. Вече цяла България знае, че Ботев Враца е клубът, който вярва в младите таланти и им се доверява!
Не само оцеляхме, но и спечелихме незабравими битки! Някои от тях гледахме от последния реновиран сектор на стадиона и се снимахме за спомен с резултата изписан върху дългоочакваното електронно табло.
Не само оцеляхме, но и направихме решителна крачка към следващото ниво в нашето развитие. През лятото обявихме, че Ботев Враца няма бъдеще като "общински" отбор и в последните шест месеца проведохме стотици срещи с поне десетима кандидат-инвеститори. В първите дни след празниците ще ви представим хората, които повярваха, че Ботев Враца може да стане печеливш футболен проект. И ни убедиха, че именно те могат да го направят такъв. Запазвайки и надграждайки политиката от последните месеци.
Най-доброто предстои!
Бъдете здрави, следвайте мечтите си и обичайте Ботев безкрай!

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022