Министър-председателят на България Бойко Борисов награди Ивет Лалова, която беше избрана за Атлетка №1 на Балканите за 2011 година, а след това обърна внимание и на журналистите. Премиерът наскоро обяви, че е намерил спонсор на "Левски" и помолен за потвърждение след церемонията по награждаването, отговори раздразнено: "И на ЦСКА намерих!".

Борисов обаче не даде повече обяснения, а само лаконично добави: "Клубовете си имат президенти. Да ги обявяват, аз не съм ви коментатор."

Според него годината за българския футбол е била трагична, а вотът за Борисов в анкетата за "Футболист на годината" е протестен и идва да покаже, че феновете са разочаровани от слабата продукция по терените.

"Футболът ни тази година беше трагичен – и в "А" група, и евротурнирите. Всички, които гледат как играем ние аматьорите, виждат желанието ни. Като видя половината от професионалистите какви лигльовци са, това е протестен вот. Аз съм бил професионален състезател и треньор и знам в каква форма си на 24 години и в каква на 52", коментира Борисов.