Нападателят на Партизан Валери Божинов, който игра при загубата с 2:0 от Берое в мач по повод 100-годишнината на старозагорци, остана очарован от посрещането на феновете под Аязмото.
 
"Останах очарован, при смяната цял стадион ме аплодира. Не очаквах това нещо, но благодаря на феновете на Берое за аплодисментите, които получихме. Имаме важен мач в събота, Берое също има важен мач за Лига Европа. Днес стана спектакъл най-вече за феновете, Берое победиха. Ще останат аплодисментите от феновете на Берое", сподели Божинов.
 
Българският нападател смята, че първенството трябва да е съставено от по-силни отбори, за да се вдига нивото на футбола. Той дори изрази желание ЦСКА, Литекс и Локомотив (София) да се завърнат в "А" група. Голмайсторът на "гробарите" още не е наясно с бъдещето си в клуба, но заяви, че в България би играл само за Левски.
 
Той смята, че българското първенство трябва да бъде съставено от повече отбори и то традиционни. 
 
"На 24 май ще има Управителен съвет на Партизан, на който ще се реши дали ще остане тази управа. Каквото и да стане, ние с Бандаловски сме играчи на Партизан, имаме още една година договор. Не искам да коментирам дали имам предложения. Казал съм, че моят отбор на сърцето е Левски, само там бих играл. Люпко Петрович? Не аз определям дали е правилно или не решението за назначението му. Има си УС Левски, така са преценили. За мен е важно отборът да е шампион, да се бори за титла и да се бори за Шампионската лига", каза още играчът на Партизан.