Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович коментира победата на тима си с 3:0 като гост на Ботев (Пловдив). Той не подмина темата за борбата с Лудогорец за шампионската титла и участието на „червените“ в Лига Европа.

"Мачовете срещу Ботев (Пловдив) за мен са специални. Аз нямам загуба в Коматево. Изиграхме един добър мач. Няма какво лошо да кажа на нито един играч. Показахме зрялост, агресивност. Трябва да продължаваме по същия начин. Винаги ще има пропуски, над които трябва да работим. При единствения шанс за Ботев, играчът ни не зае добра позиция. В голяма част от мача обаче доминирахме и направихме точно това, което искахме", анализира Акрапович.

"Ние ще чакаме грешка на конкурентите. Искаме да събираме точки, да бием противниците си и да се доближаваме до Лудогорец. Ако те направят грешка, ние сме тук. Първо обаче трябва да свършим работата си, крачка по крачка", призна треньорът на ЦСКА.

"Давам шанс на всички играчи, защото съм принуден. Играхме мач с Клуж късно вечерта, връщахме се със самолет, не е лесно без почти нито една тренировка да направиш такъв мач. Отборът има характер, манталитет, качество."

"Мачовете в Европа са награда за отбора. Такъв шанс нямаш често. Отборът ще излезе мотивиран срещу Рома, ще се опитаме да направим добър резултат и да усъвършенстваме тези неща, които искам да виждам", завърши Бруно Акрапович.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството