Ботев (Пловдив) отново не успя да зарадва привържениците си на обновения стадион “Христо Ботев” и загуби с 0:2 от Лудогорец в мач от 30-ия кръг на Еfbet Лига. Треньорът на “канарчетата” Бруно Балтазар коментира поражението, като странно реши да се оправдава със съдийството, и то при положение, че възпитаниците му с нищо не затрудниха "орлите" от Разград.

"Нашата стратегия бе да владеем топката, да изнервим Лудогорец, докато те не владеят топката. Те обаче направиха разликата с класните си футболисти. През второто полувреме ние реагирахме. Един гол щеше да ни даде импулс, но така и не стигнахме до него”, каза Балтазар.

"Не искам да коментирам рефера, но неговите решения ни поставиха в различна поззиция. Не мисля, че Лудогорец заслужават това", продължи португалецът. 

"Изключително горд съм от феновете, горд съм да съм в този клуб. Не искам да се отказваме и искам да им се отблагодарим в края на този тежък сезон", добави Балтазар.

Както БЛИЦ вече информира, португалецът ще бъде махнат от Ботев след края на сезона, след като не оправда големите очаквания към него. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023