ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Ботев (Пловдив) загуби с 0:1 домакинството си на Левски в събота при официалното откриване на модернизирания стадион "Христо Ботев", който беше изпълнен до краен предел и по трибуните имаше 18 хиляди зрители. За "канарчетата" това беше шести пореден мач в първенството без победа (3 равенства и 3 загуби). 

След двубоя ядосани фенове на Ботев призоваха за оставки и промени в любимия си клуб. Ултрасите, създали неповторима атмосфера на "Колежа", скандираха "Всички вън!" и "Махайте се!".

БЛИЦ разбра от сигурни източници, че много скоро в Ботев ще настъпят сериозни промени. Треньорът Бруно Балтазар ще загуби поста си и след края на настоящия сезон ще се раздели с клуба. 

Човекът с парите в Ботев - руският богаташ Борис Зингаревич, заедно със сина си Антон, също са много огорчени от случващото се и смятат да предприемат промени. Босовете са категорични в решението си да махнат Балтазар през лятото. 

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Вариантите за заместник на португалеца са Велислав Вуцов и Петър Хубчев, разбра още БЛИЦ. И двамата са водили "канарчетата" преди години.  

Вуцов наскоро застана начело на Янтра (Габрово), но при оферта от бившия му клуб Ботев, лесно ще се раздели с тима от Втора лига.

Зингаревич също така смятал да подсили състава с млади български футболисти, за които бил готов да плати нужните трансферни суми. Както е известно, феновете на Ботев негодуват от факта, че Балтазар залага предимно на чужденци. В гостуването на Славия в миналия кръг (0:0) сред титулярите нa "жълто-черните" не попадна нито един българин. Тази политика определено не се харесва на запалянковците и Зингаревич е решил да вземе мерки.   

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 


* Антон Зингаревич и баща му Борис Зингаревич (вдясно) (Снимка: Plovdiv24)


* Бруно Балтазар (Снимка: Startphoto.bg)

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК