Феновете на ЦСКА може да бъдат зарадвани от прекрасен подарък преди Коледните празници. Съвместното дружество между клуба и Министерството на младежта и спорта до дни ще бъде вписано в Търговския регистър.

„Възможно е още в понеделник това да стане факт“, коментират от ръководството на „червените“ пред „Тема Спорт“.

Към момента дружеството, което ще носи името „Спортни имоти „Българска армия“, все още не е вписано, тъй като се оформят последните документи. Очаква се най-късно до седмица всичко да е напълно готово.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

От страна на Министерството на младежта и спорта в дружеството ще бъдат апортирани стадион „Българска армия“ и базата в Панчарево, а ЦСКА ще внесе паричната стойност на двата обекта, която е в рамките на 20-25 милиона лева. Отделно клубът ще налее 40 милиона като привнесен капитал.

Цялата сума ще бъде използвана за пълната реконструкция на „Армията“ и още редица подобрения в Панчарево, сред които построяването на пансион за школата и ресторант.

От клуба се надяват да стартират дейностите по стадиона през март 2020 г. и в рамките на година да завършат реконструкцията. ЦСКА на практика е готов с проект, но все още не бърза да го представя.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020