ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Бразилският нападател Рикардиньо, който преди дни премина медицински прегледи в България заради предстоящ трансфер в Левски, потвърди, че се разделя с досегашния си клуб Гремио. Счита се, че бразилците ще запазят голяма част от правата на футболиста и така сделката ще излезе по-евтино на „сините“.

„Много благодаря за всичко, Гремио! Благодаря на феновете за подкрепата, както и на всички служители, директори и футболисти на клуба, които бяха част от моето пътешествие. С Гремио, където и да съм“, написа Рикардиньо в „Инстаграм“.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Очакванията са 21-годишният бразилец да бъде представен съвсем скоро като играч на „сините“. Вероятно се изчаква изтичането на договора му с Атлетико Гоянензе, където е преотстъпен от Гремио до 31 декември 2022 г.

Рикардиньо започва кариерата си като юноша на Сао Пауло, но след това преминава в школата на Гремио, с който дебютира в професионалния футбол. През сезон 2020/21 играе под наем за португалския Маритимо, но се връща отново в бразилския си клуб, който почти веднага го преотстъпва на Атлетико Гоянензе.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023