Очакваният в Левски бразилски защитник Цунами вече пътува за Европа. Това става ясно от публикация на футболиста на „Инстаграм“, където той пусна стори от летището в Сао Пауло.

От известно време се знае, че 25-годишният Вендерсон де Фрейтас Соарес ще подсили „сините“ за пролетния дял от шампионата. Той пристига от Ботафого ПБ със свободен трансфер.

Източници на БЛИЦ от "Герена" поясниха следното: "Футболистът Соарес, известен с прякора Цунами, е очакван при нас до два дни. Сега за къде е тръгнал, не знаем. Възможно е да се отбие в някой друга европейска страна и след това да дойде тук. Но наистина ще бъде в София скоро". 

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Заедно с него на „Герена“ би трябвало да дойде и досегашният му съотборник Велтон Фелипе Парагуа де Мело, който играе като нападател и е известен с прозвището Чимбиня.

Има вероятност и трети бразилец да подсили Левски. Това е плеймейкърът Марлон Дъглас де Салес Силва. До момента „сините“ са обявили само едно попадение от зимната си селекция – шведският защитник Ноа Сонко Сундберг.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022